dissabte, 13 de juliol de 2013

INCIDÈNCIES D'UN VIATGE

Vam anar de viatge a Narbonne. A l'estació, ens esperava la nostra neboda Assumpta amb molta il·lusió. Som els seus oncles preferits i feia temps que no ens veien. Arribant a casa seva ens tenien preparat un sopar sorpresa. Aquella taula tant ben parada semblava pròpia d'un sopar de Nadal. Vam compartir-lo amb el seu espòs i els dos fills. En acabar la llarga conversa, curulla de records familiars, ens vam dirigir a l'habitació preparada amb llençols brodats i tovalloles noves pel bany.
L'endemà, després d'acompanyar els seus fills a l'institut, vam fer un llarg
recorregut per la ciutat de Narbonne; dinarem al restaurant, per continuar visitant les seves parts més emblemàtiques.
Els dos dies següents vam fer diverses visites a Peyriac, Colliure, Perpinyà,
Cap d'Adge, Montpellier ciutat amb Antigone, dirigida per l'arquitecte català Ricard Bofill.
El dia del comiat ens va preparar una exquisida tassa de xocolata amb ensaïmades boníssimes. Prepararem les maletes, i la nostra neboda ens acompanyà a l'estació, ens donarem  molts petons i abraçades per fer el comiat.
El retorn amb tren va ser perfecte, fins arribar a l'estació de Sants. Ens dirigirem  a la plaça d'Espanya per pujar als ferrocarrils de la Generalitat.
Mentre esperaven el tren comentaven contents el viatge; de sobte ens va arribar una alenada de xocolata... Pujarem amb les maletes, i, es va apropar un home que amb un to amable ens deia que teniem  les jaquetes brutes i amb clenex intentava netejar-les. Ens va estranyar aquella acció i, el resultat va ser que amb falses atencions ens va prendre la cartera.

Rosa, 22 de Març de 2012


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada