dimarts, 14 de desembre del 2010

AMICS DEL PESSEBRE MONUMENTAL

M'imagino que durant els dies i les hores que dediqueu a preparar el pessebre, dialogueu de temes molt actuals, però segur que també parleu de la vostra infantessa:  el caga tió, el pessebre que fèieu a casa o a l'escola, les cançons nadalenques tant entranyables, la festa dels Reis Mags.

Crec que no deixeu de banda la trobada familiar, i és clar, surten els bons àpats que preparaven la mare o l'àvia: escudella i carn d'olla amb una bona pilota, pollastre farcit de prunes i pinyons, els torrons i neules que solia cagà el tió i que s'acompanyava d'un xampany dolç.

L'entorn familiar ja es preparava, per fer cantades i xerinola a l'entorn de la gran taula.
--------------------------------------------------------

Aviat ens reunirem de nou, per a la inauguració de tot el vostre art pessebrista amb l'entorn tant bonic del Castell, estem segurs que aportareu detalls encara més artístics i innovadors.

El grup de tertúlia de Gent Gran del Casal, enguany presentarem un pessebre diferent, que tot ser més senzill, ha estat confeccionat amb molta il·lusió i afecte.

El divendres, dia 17, en l'acte inaugural, ens plauria compartir algunes nadales amb tots vosaltres i gaudir junts de totes les aportacions.

Desitgem un bon Nadal i un millor Any Nou a tots i a totes. Que els Reis Mags encara que sigui any de crisi, no passin de llarg per cap finestra.

Enhorabona a tothom que col·labora a mantenir les festes tradicionals!


Rosa, 13 de desembre de 2010. Diada de santa Llúcia.








3 comentaris:

  1. Hola avia! Bé, per fi he trobat la nova adreça del teu blog. Veig que hi has posat música i tot! M'alegro molt de que puguis compartir a través d'aquest blog tot el que escrius, perqè sería una gran llàstima que la gent no llegís els teus poemes.
    Bé, un petó molt gros per a tu i per a l'avi, que segur que deu estar content pel cinc a zero del baça!
    Et deixo l'enllaçdel meu blog per si vols fer-hi una ullada. http://www.forgottenmemories-mery.blogspot.com/

    Txell

    ResponElimina
  2. Gracies, Mery!
    Estic molt contenta del teu comentari i que t'hagis fet seguidora meva. No penso deixar de llegir tots els teus escrits que fan temps desitjava aconseguir el teu blog.
    Gràcies i molts petons.
    Els teus avis, Ramon i Rosa

    ResponElimina
  3. Hola!
    Moltes gràcies per tenir la paciència de lleguir tot el que escric, sobretot l'última entrada, que es bastant llarga. Espero poder escriure moltes mes coses amb el temps, i aixi mateix posar un granet de sorra per a un món mes lliure d'injustícies, escribint i explicant a la gent la dura realitat en la que vivim.
    Segueix escribint tant bé!
    Un petó.

    ResponElimina