dimecres, 12 de març del 2014

RECORDANT CARNESTOLTES A PALLEJÀ


Fa molts anys vam començar a participar amb el Carnestoltes  amb un vestit de Teletubbies que ens van deixar un grup de quarantins. Al segon any entre varies persones, ens vam fer un conjunt d'una túnica color veig amb complements verds i una flor gran de diferents colors amb la que fèiem molta patxoca; pels homes vam preparar un mono pantaló verd, amb tirants que ho complementaven amb regadora i estris de jardineria. Va cridar molt l'atenció la nostra disfressa i ens van premiar.
Així en anys successius: bruixes, euro, geishes, hongareses, de sota (cartes),  uns deu o dotze anys o més passant-ho be, alguns amb carrosses i últimament de nadons amb xumet, sempre érem unes 50 persones, majoria femenina i alguns homes.
A la fi vam passar alguns anys sense disfresses al Casal de la Gent Gran. Enguany s'han tornat a animar i s'han agrupat unes 80 persones, algunes de les que ho vam iniciar, però una nova llavor ha florit i que desitgem perduri forces anys,  ah! i han guanyat un premi a la comparsa més marx
osa, cosa ben difícil! perquè val a dir-ho Pallejà els dels pobles del Baix Llobregat que te més èxit, ja que és digne de veure el bon gust amb les carrosses, la iniciativa amb el vestuari i la riquesa de coreografies i moviments. Molt important la col·laboració de pares, mares, fills i el bon gust, dignitat i elegància amb el saber estar.
     
 Carnestoltes de Pallejà
       com tu cap més n'hi ha
             creatiu, compartit i digna
                     el millor del Llobregat!
                                 Rosa




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada