dimarts, 28 de gener de 2014

AMICS TEATRE PALLEJÀ


             
 
Hola, amics del teatre a Pallejà
L'altre dia em preguntaven?
- Com és que ara heu agafat tanta afecció al teatre?
-La meva resposta va ser, que en la vida de la gent gran, hi ha diferents etapes: Quan ja vas superant les tasques familiars, vas buscant diverses activitats per sentir-te realitzat: algunes solidaries, d'altres pel plaer d'aprendre coses noves, que de jove volies i no podies, i també lúdiques per compartir si tens sort amb la teva parella, o amb amigues i amics.
En el terreny de les lúdiques, nosaltres vam començar fent molts viatges per Europa, junts amb una parella amiga, i en plan aventurer; cotxe particular, albergs juvenils, o dormin en càmpings.
Més endavant amb Imserso 15 dies de vacances o viatges culturals, sortides amb el Casal per Catalunya, també alguna anual, col·laborant l'Ajuntament...

Després ens vam afecciona a fer cursets de ball, ballàvem molts diumenges i festes; però xiquets, ara les cames ja flaquegen i no ens conformem a estar a casa, per tant, l'hem donat per anar a teatre i així enriquir la nostra cultura.

Actualment som un grup de 118 persones, que un 90 % ja en participat venint a alguna representació, traslladant-nos amb autocar. Per organitzar-ho som 10 persones que sense afany de lucre tenim un llistat per invitar als que vulguin veure les obres que programem, també col·labora amb nosaltres la nostra estimada Isabel Acero. El nom del grup és: Amics Teatre Pallejà. Per cert, el dia 31 de gener anirem 59 persones al Teatre Tívoli al musical ”Somriures i Llàgrimes” amb preu mòdic, de fi de temporada.

Ara be, tenim un gran anhel! Aconseguir que en la nostra Sala Paladius de Pallejà, puguem gaudir algun dia, de diverses obres importants; tant dels actors afeccionats del poble, com de diferents grups, que en visitar-nos i admirats del nostre escenari tant ben condicionat, repeteixin les seves visites amb preus assequibles, per les butxaques de la majoria.

Rosa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada