dissabte, 2 de novembre del 2013

AMICS TEATRE PALLEJÀ


Hola Amics i amigues de Gent Gran Pallejà!

Aquest any, continuem amb la il·lusió d' anar al teatre si és possible cada dos mesos.
Després de les llar-gas vacances d'estiu i des de el grup de Tertúlia dels divendres al Casal, tornem a organitzar el grup “ Amics Teatre Pallejà” assistint el dia 9 de Novembre al Teatre Romea per gaudir de l'obra “ Un aire de família ” Hi anirem 52 persones i ens desplaçarem amb autocar.
Vam començar el grup amb il·lusió, ja que pensem que el teatre és cultura.
La primera obra a que assistirem va ser “T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré” la segona, “La Família Irreal “ Dues obres divertides que reflecteixen amb ironia actituds de la vida actual.
Sembla ser que a la gent gran els hi agrada més els temes divertits, dons diuen que de tristeses i preocupacions prou que n'hi ha cada dia...
Cal aclarir que vam començar desplaçant-nos amb tren i metro, dons per poques persones, no era factible el preu d'un autocar.

Actualment, tenim un llistat de 80 persones que desitgen assistir-hi de tant en tant.
Si algú més si vol apuntar, cal que vingui un divendres de 10,30 a 11 per posar-se amb contacte amb el Grup de Tertúlia que dirigeix l'assistent social Isabel Acero.
La nostra meta serà aconseguir que algun dia puguem veure plena la Sala Palàdius del nostre poble, per enriquir-nos junts amb familiars i amics de la riquesa teatral.
Rosa, 30 d'octubre de 2013



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada