dimarts, 13 de novembre de 2012

VOTACIONS A CATALUNYA 2012


S'acosta el temps d'anar decidint el vot pels que van treballant per la
Independència.
Volem prendre-ho seriosament. En pot dependre el futur dels nostres néts i nétes, creiem que els nostres fills o filles encara arribaran a gaudir del millorament del nou estat.
Nosaltres, ja un xic grans, crec que només en veurem els problemes que aniran sorgint; perquè el PP, amb la seva majoria a Espanya i els elements que el governen, ens posaran totes les barreres hagudes i per haver : mentides, difamacions, ens enviaran el llop de la por, enganyaran els ignorants amb promeses falses...
Molts de nosaltres ens donarem per molt satisfets, si arribem a aconseguir un estat propi per Catalunya.
Ara bé, si s'aconsegueix, caldrà un canvi d'estructures molt gran per ordenar conceptes i prioritats econòmiques, començant pels que governen, pels bancs, per un repartiment més just dels diners, per gastar molt menys amb armament, per valorar molt més la investigació, potenciar els recursos de que disposem a Catalunya; la riquesa dels camps, el sol que sempre ens saluda per produir electricitat... Faltarà molta sensatesa. No se sap si seran prou generosos i capaços de fer un gran canvi radical, perquè depèn de la decisió de moltes persones, ja ho diu el refrany: “Tants caps tants barrets”
Rosa, 1 de novembre de 2012 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada