dimarts, 20 de març del 2012

MARÇ, EL MES DE LES DONES




Dins els actes d'aquest mes, m'agrada comentar la Lectura del Manifest davant de l'Ajuntament, en el que hi va haver bona concurrència d'autoritats.  


També un dels actes entranyables va ser la inauguració de l'exposició de pintura“Temps de dona - un espai per ser” de Teresa Riera i Sussana Jiménez.



















El ballarí invitat Maties Martínez ens va  fer gaudir del seu art, hi va donar un toc magnífic amb la representació del relat de la Teresa Riera, llegit per la Mireia Sala regidora de Cultura, dins un petit escenari de roba estesa., en el vestíbul de Castell. 


















A Pallejà anem gaudint de molts bons artistes. Pintors, Fotògrafs, Poetes, Escriptors.


El dinar compartit, pels membres del “Cafè Tertúlia”  va ser molt complert.


La pel·lícula “ Las chicas de la lenceria” també era molt significativa envers  l'emancipació de la dona. Hi va assistir molt poca gent. És una llàstima que  encara no es faci servir l'agenda per recordar actes tant interessants. Crec que es degut en molts casos per no haver pres nota. De programes també ni han de tots els actes que és van fer i que encara es realitzaran. Feu memòria!


El dia 17 de març, el Club de Lectura de la Biblioteca  i a la sala del Castell es va posar amb comú el llibre “Historia de Mujeres” de Rosa Montero. Hi havia molt bona audiència de lectors  i va ser molt comentat.


Recordem que aquest divendres dia 23 de març a les 6 de la tarda , es farà difusió del programa Voluntariat per la llengua amb la representació d'un conte a càrrec de “Contents contem contes cantant” i a les 7 acte de cloenda i de presentació de les noves parelles lingüístiques del programa “Voluntariat per la llengua”. També col·laborarem els grups de Xerraires i Xerpes que fem trobades amb grup per conversar amb català.


Com a cloenda de les festes d'Igualtat, el divendres dia 30 de març a les 6 de la tarda en el Castell es representarà una obra de teatre titulada: “Fecundació, Vida i Mort” Cia. La Claka teatre d'Eivissa.


Sobretot no descuideu aquests últims actes del mes de les Dones i Igualtat. Gaudireu d'un bon record de les jornades.     Rosa

1 comentari:

  1. Es un placer leerte Rosa, he quedado informada de todo, con la dichosa gripe se me ha perdido todo estos acontecimientos tan interesantes.
    Gracias Rosa, un beso

    ResponElimina