divendres, 3 de juliol de 2015

FINAL FELIÇ DE MOLTS ANYS DE TREBALL


La vostra gran botiga sempre ha sigut acollidora, el tu a tu a totes les persones ha estat el vostre lema principal. El Joan que vam tenir a la nostra petita botiga ja de jovenet, ha estat un gran puntal en el vostre negoci, que al casar-se amb la Maria, sempre ha innovat fent prosperar el vostre establiment. Heu tingut tres fills i una filla que els heu educat amb fe, amb amor, amb esperit de treball i autoestima. Quin tracte tant admirable amb la vostra mare! Fa ben poc que ens ha deixat i en tenim d'ella molts bons records.
Maria i Montserrat dues germanes magnífiques amb el vostre tracte amb els clients, amb la vostra paciència i amabilitat heu fet bons amics i amigues, aconsellant-nos productes i noves receptes...
Parella, necessiteu un descans i gaudir uns anys de felicitat amb la vostra família, el net petit i els amics.
Desitgem que la pròxima obertura cooperativa ecològica? que durà a terme la Joventut, serà un èxit també molt gran. És que la Plaça Jacint Verdaguer és una de les millors places del poble. Envoltada pel CAP, el Museu, Cal Serra i Ca la Esperanceta formen un conjunt preciós, que en general és concorreguda i en la que sempre si aglutina molta gent.
Moltes felicitats Joan Maria i Montserrat, sempre heu estat molt amables i bons amics.
Us estimem, Ramon i Rosa
Pallejà, divendres dia 26 de juny de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada