dimecres, 12 de març del 2014

ACROSTIC FELICITATCIÓ ENZO


20 PRIMAVERES 2 DE MARÇ DE 2014

E  LEGANT I DISTINGIT AMB CORBATA O CORBATÍ
N  ATURAL I AFECTUÓS, LA FAMÍLIA EL MILLOR
Z  ELÓZ APASSIONAT EN ELS SEUS ACTES
O  BERT ALS SEUS BONS AMICS

F  ELIÇ, EUFORIC EN ELS EXITS
U  NIVERSAL, DE PARE FRANCÉS I MARE CATALANA
E  STUDIANT S'HO PASSA BÉ
N  EGUITÓS SI NO ACONSEGUEIX EL QUE VOL
T  ENAÇ I COHERENT APROFITA BÉ EL TEMPS
E  SPORTISTA, GRUP DE HANBOL EN PRIMÍCIA
S  INCER, TAMBÉ LI AGRADA EL DINER

T   OLERANT, MOLT BON XIQUET
U  TÓPIC,  VOL ARRIBAR A SER  ENGINYER
S  ENTIMENTAL I  UN XIC RESERVAT
E  SPORT EL FUTBOL, COM EL BARÇA NO N'HI HA CAP
T  ARANNÀ ALEGRE, LI COMPLAU ORGANITZAR


MOLTES FELICTATS, ENZO!

                           ELS TEUS TIETS ROSA I RAMON

CARNESTOLTES AL CENTRE DE DIA



El divendres  al matí va arribar la disbauxa de Carnestoltes al Centre de Dia 

Aquest any vam preparar “un mon de contes” per treballar en tots els tallers del Centre les habilitats conservades dels avis. Així vam preparar les disfresses i la decoració.
Tot té sentit i ens dona vida, tant als avis com a nosaltres, treballadors, voluntaris i familiars que vam gaudir preparant i celebrant la benvinguda de Carnestoltes.
Els avis van representar “el Flautista d’Hamelín”; “Caputxeta vermella”; “Els músics de Bremen”; “Blancaneus i els set nans” i un grup d’agosarades treballadores “La rateta que escombrava la escaleta”

 Comentaris dels que hi vam assistir:Era digna de veure la il·lusió amb que actuaven, les cançons que hi van dedicar i els  aplaudiments de familiars i amics que vam tenir la sort de gaudir-ho. Felicitats i sempre endavant  Centre de Dia Anna Ribot
 Rosa




RECORDANT CARNESTOLTES A PALLEJÀ


Fa molts anys vam començar a participar amb el Carnestoltes  amb un vestit de Teletubbies que ens van deixar un grup de quarantins. Al segon any entre varies persones, ens vam fer un conjunt d'una túnica color veig amb complements verds i una flor gran de diferents colors amb la que fèiem molta patxoca; pels homes vam preparar un mono pantaló verd, amb tirants que ho complementaven amb regadora i estris de jardineria. Va cridar molt l'atenció la nostra disfressa i ens van premiar.
Així en anys successius: bruixes, euro, geishes, hongareses, de sota (cartes),  uns deu o dotze anys o més passant-ho be, alguns amb carrosses i últimament de nadons amb xumet, sempre érem unes 50 persones, majoria femenina i alguns homes.
A la fi vam passar alguns anys sense disfresses al Casal de la Gent Gran. Enguany s'han tornat a animar i s'han agrupat unes 80 persones, algunes de les que ho vam iniciar, però una nova llavor ha florit i que desitgem perduri forces anys,  ah! i han guanyat un premi a la comparsa més marx
osa, cosa ben difícil! perquè val a dir-ho Pallejà els dels pobles del Baix Llobregat que te més èxit, ja que és digne de veure el bon gust amb les carrosses, la iniciativa amb el vestuari i la riquesa de coreografies i moviments. Molt important la col·laboració de pares, mares, fills i el bon gust, dignitat i elegància amb el saber estar.
     
 Carnestoltes de Pallejà
       com tu cap més n'hi ha
             creatiu, compartit i digna
                     el millor del Llobregat!
                                 Rosa